torsdag den 23. juni 2016

Art Parade med Iben Lindebjerg og Mads Peter Brandstrup










Før vi tog afsted til Morsø tibragte vi tid på TAW. Hver morgen var der morgendans, min yndlingsting. Det var fedt bare at give kroppen lov til at gøre hvad den ville. Flyde væk på musikken og komme i et rart mindset. Det viste sig at være en god forberedelse til de optog vi senere skulle gå, for der dansede de hvide flag også i luften. Vi delte os op i forskellige grupper der havde forskellige opgaver. Mads Peter havde udarbejdet tegningerne til en slags mobil/saml selv-katedral, så den skulle bygges. Så skulle vores tøj designes. Det var den gruppe jeg var på. Nedenunder er der billeder af vores ideer, men vi endte med at lave vores egne klæder ud af papir.






Jeg var vild med den måde at arbejde sammen på. Carte Blanche gør det lidt på samme måde. Det er som om vi har fået en fælles krop. Nogen agerer som ben, nogen som hjerne og så videre igennem alle de andre kropsdele. På dette billede øver vi os i at gå med vores spæde nye fælleskrop.

Kulturbasen på Mors.

Vores optog på Mors gik rigtigt godt. Det var en vild oplevelse og en vild fornemmelse at skabe kunst sammen på den måde. På Vibstock var stemningen ikke lige så god. Jeg tror at det at vi boede på Mors sammen og var så tæt sammen hele tiden gjorde at vi hele tiden var i kunst projektet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar